Trafikk

Trafikksituasjonen i Rogaland

Våre oppdaterte trafikkmeldinger hører du på radioen, mens en generell oversikt over vei- og føreforhold, samt offentlig tilgjengelig informasjon er å finne her på nettsidene våre.

Tips gjerne Radio Nordsjø om hendelser i trafikken som andre trafikanter burde vite om: Ring +47 51 97 92 00, send en melding på sosiale medier eller send mail til post@radionordsjo.no

Trafikkamera

Webkameratjenesten er levert av Statens Vegvesen

Siste trafikkmeldinger

RSS Siste trafikkmeldinger fra NRK
 • Kråke sitter fast i peis 7. februar 2023
  Brannvesenet rykker ut på dyreoppdrag. De har mottatt melding om en kråke som sitter fast i en peis i Dyrnesodden.
 • Lastebil med motorstopp i Tysvær 3. februar 2023
  Nødetatene har mottatt melding om at en lastbil med henger har fått motorstans på E39 like sør for industriområdet ved Eikeskog. Kjøretøyet står trafikkfarlig til, melder politiet.
 • Buss for ferje 3. februar 2023
  På grunn av is i Saudafjorden blir det buss mellom Ropeid og Sauda. Dette gjelder fra og med avgang Stavnager 16.45, melder Norled.
 • Lastebil som skapte farlige situasjoner er fjernet 3. februar 2023
  Klokken 14.22 meldte politiet om at en lastebil hadde fått motorstopp, og stod stille på Boknasundbrua. Dette førte til at det oppstod farlige situasjoner ved forbikjøring på stedet. Klokken 16.48 melder politiet at kjøretøyet er fjernet.
 • Tre biler involvert i trafikkuhell 3. februar 2023
  Naudetatane har fått melding om et trafikkuhell i nordgåande retning sør for Auglendstunnelen. Det skal vere tre biler involvert i det som er påkøyrsel bakfrå. Det er ikkje meldt om personskade, skriv politiet. Trafikken går i eitt køyrefelt, og det er manuell dirigering på staden. Det blir også rapportert om kø.

Trafikkmeldingene er levert av NRK

Er du sikker på at du vil låse opp dette innlegget?
Unlock left : 0
Er du sikker på at du vil avslutte abonnementet?