Trafikk

Trafikksituasjonen i Rogaland

Våre oppdaterte trafikkmeldinger hører du på radioen, mens en generell oversikt over vei- og føreforhold, samt offentlig tilgjengelig informasjon er å finne her på nettsidene våre.

Tips gjerne Radio Nordsjø om hendelser i trafikken som andre trafikanter burde vite om: Ring +47 51 97 92 00, send en melding på sosiale medier eller send mail til post@radionordsjo.no

Trafikkamera

Webkameratjenesten er levert av Statens Vegvesen

Siste trafikkmeldinger

RSS Siste trafikkmeldinger fra NRK
 • Fikk førerkortet beslaglagt 27. mai 2022
  Bilen som fikk stillaset i fronten på E134 på Haukelivegen i Vindafjord, hadde skader i nedre del av karosseriet. Bilen er hentet av bilberger, og føren av bilen som mistet stillaset fikk førerkortet sitt beslaglagt. Politiet har opprett sak.
 • Person til sykehus etter kjedekollisjon 27. mai 2022
  Føreren av bilen som forårsaket kjedekollisjonen ved Frakkagjerd, bil nummer tre, er kjørt til sykehus. Fører av bil nummer to er kjørt til legevakten. Politiet skriver at det er bil nummer tre i køen som i høy hastighet skal ha kjørt inn i bilen foran seg. Dette medførte videre at bil nummer to kjørte inn […]
 • Kjedekollisjon ved Frakkagjerd 27. mai 2022
  Politiet har fått melding om en kjedekollisjon mellom tre biler på E134 ved Frakkagjerd. Trafikken går rolig forbi. Det skal være fire personer involvert i uhellet, men det er ikke meldt om alvorlig personskade.
 • Bil fikk stillas i fronten 27. mai 2022
  Politiet har fått melding om at en bil har mistet stillaset av en henger på E134 Haukelivegen i Vindafjord. Stillaset har truffet en møtende bil i fronten. Stillaset skal være fjernet fra veibanen, men det er trafikale utfordringer på stedet. Politiet er på vei.
 • Bil skal ha kjørt på elsparkesyklist 27. mai 2022
  Da politiet kom til stedet etter meldingen om trafikkuhellet i Somaveien/Oalsgata, var de involverte forsvunnet fra stedet. Ifølge et vitne skal et kjøretøy, som holdt lav hastighet, ha kjørt på en mindreårig gutt på el-sykkel. Gutten skal ha fremstått som uskadet, men politiet har ikke vært i kontakt med de involverte.

Trafikkmeldingene er levert av NRK

Er du sikker på at du vil låse opp dette innlegget?
Unlock left : 0
Er du sikker på at du vil avslutte abonnementet?