Trafikk

Trafikksituasjonen i Rogaland

Våre oppdaterte trafikkmeldinger hører du på radioen, mens en generell oversikt over vei- og føreforhold, samt offentlig tilgjengelig informasjon er å finne her på nettsidene våre.

Tips gjerne Radio Nordsjø om hendelser i trafikken som andre trafikanter burde vite om: Ring +47 51 97 92 00, send en melding på sosiale medier eller send mail til post@radionordsjo.no

Trafikkamera

Webkameratjenesten er levert av Statens Vegvesen

Siste trafikkmeldinger

RSS Siste trafikkmeldinger fra NRK
 • E39 Mastrafjordtunnelen stengt 3. desember 2023
  Tunnelen er stengt på grunn av stanset kjøretøy i høyre felt på vei mot Rennesøy. Det melder Vegtrafikksentralen på X.
 • Vogntog har kjørt i grøften: E134 Håradalen stengt 3. desember 2023
  Vegtrafikksentralen vest melder om at E134 Håradalen er stengt. Det skyldes at et vogntog har kjørt av veien. Veien er åpnet igjen for fri ferdsel etter berging av vogntog.
 • Trafikkuhell på Karmøy: Bil og motorsykkel involvert 29. november 2023
  Politi og brannvesen rykker ut på melding om et trafikkuhell i Vestre Karmøyveg. Det skal være en bil og en motorsykkel involvelt i sammenstøtet. MC-fører klager på smerter i fot. En av førerne tas med til ambulanse til legevakt for sjekk. Trafikken går greit forbi, skriver politiet klokken 18.36.
 • Trafikkuhell i Sola 29. november 2023
  Nødetatene rykket ut til Nesbuvegen i Sola etter melding om et trafikkuhell mellom to biler. Uhellet resulterte i mindre materielle skader. Politiet oppretter ikke sak.
 • Trafikkuhell på E39 i Stavanger 29. november 2023
  Politi og brannvesen er på vei til trafikkulykke på E39 mellom Solasplitten og Diagonalen i Stavanger. To biler er involvert i hendelsen. Det er ikke meldt om personskade, skriver politiet.

Trafikkmeldingene er levert av NRK